Site logo

VODITELJ-VODITELJICA KUHINJE – Burza rada, Hrvatski zavod za zapošljavanje

By 16/01/2024 BRODSKO POSAVSKA

[ad_1]

VODITELJ/VODITELJICA KUHINJE

Radno mjesto


SLAVONSKI BROD, BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA



1



Na neodre?eno; novootvoreni poslovi



Puno radno vrijeme


  • 2 smjene
  • Rad vikendom i praznikom


Nema smještaja



Djelomi?no



15.1.2024.



15.2.2024.


Posloprimac

  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine


3 godine


Pripremanje jela u hotelu prema standardima i procedurama rada, porcioniranje i izdavanje jela prema zadanim normativima, postizanje HACCP standarda (evidencija istog) i briga o troškovima i racionalnom radu.


Osnovni radni zadatci vezani uz prigotovljavanje hrane i segmente hotela (ovisno o smjeni, broju kuhara  i dogovorenim poslovima):

  1. Priprema i prigotovljavanje doru?ka za goste hotela,
  2. Priprema, prigotovljavanje i dekoriranje a la carte jela po narudžbi i menija za grupe (sve?ane prigode),
  3. Priprema i prigotovljavanje zakuski za kongresne skupove,
  4. Održavanje radnih površina i opreme.


Osnovni rukovode?i radni zadaci:

  1. Kreiranje rasporeda i organiziranje rada svih smjena/odjela kuhinje sukladno obujmu i potrebama posla,
  2. Koordinacija i nadzor kvalitete rada ostalih kuhara/pomo?nih radnika,
  3. Profesionalna komunikacija unutar tima sukladno kulinarskoj profesiji u svrhu postizanja skladnog rada,
  4. Vo?enje skladišta (provjera skladišnih zaliha i njihovoj ispravnosti, naru?ivanje, briga o evidencijama),
  5. Poštivanje zdravstvenih i higijenskih propisa i [HACCP] standarda i vo?enje (ili delegiranje i kontrola) propisanih evidencija,
  6. Provjera estetske besprijekornosti jela prije puštanja u blagovaonicu,
  7. Obuka novih kuhara, pomo?nog osoblja,
  8. Kreiranje jelovnika i  ponuda, pisanje normativa (uska suradnja s direktorom i voditeljem F&B),
  9. Pra?enje standarda ?iš?enja i higijene.


Radi se u objektu hotel Park (Trg Pobjede 1, Slavonski Brod).

Prednost imaju kandidati s položenim majstorskim ispitom i s iskustvom na rukovode?im pozicijama u hotelskim kuhinjama.

Životopis i molbe slati na: filip@culjak.hr


Poslodavac


PARK d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i ugostiteljstvo


e-mailom: filip@culjak.hr


[ad_2]

Source link

Leave a Comment

Cart

Cart