VODITELJ – VODITELJICA KUHINJE – Burza rada, Hrvatski zavod za zapošljavanje
[ad_1]
VODITELJ / VODITELJICA KUHINJE
Radno mjesto
STARI GRAD, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
2
Na odre?eno; novootvoreni poslovi
Puno radno vrijeme
Sama?ki smještaj
Bez naknade
30.11.2023.
29.12.2023.
Posloprimac
Srednja škola 4 godine
4 godine
opis posla:
Opis poslova:
- odgovornost za rad kuhinje, organizacija i rukovo?enje radom kuhinje, izrada rasporeda poslova i dužnosti
- odgovornost za racionalno trošenje namirnica i održavanje troškova hrane i rada unutar budžetom predvi?enih granica
- u suradnji s direktorom izrada plana potreba i raspored rada radnika potrebnih za neometano odvijanje rada
- zaprimanje, kontrola ispravnosti i briga o pravilnom skladištenju i ?uvanju namirnica sukladno opisanim standardima
- kontrola kvalitete i kvantitete primljene robe i mjese?ne inventure kuhinje
- naru?ivanje namirnica sukladno broju gostiju i meniju
- planiranje obroka i sastavljanje jelovnika
- odgovornost za pripremu jela, kvalitetu i okus
- nadgledanje svih faza kuhanja, uklju?uju?i metode, porcioniranje, serviranje i ukrašavanje
- kontrola pravilnog utroška namirnica u skladu s normativima
- pripremanje dnevnih i specijalnih jela te osiguravanje atraktivne prezentacije hrane
- suradnja sa voditeljom hrane i pi?a i odjelom prodaje u organizaciji banketa, zabava i drugih specijalnih doga?anja
- nadzor, ocjenjivanje, obuka i edukacija radnika u kuhinji
- mentorstvo i vo?enje treninga u razvojnim programima radnika (pripravnici, stru?na praksa),
- vo?enje evidencija o utrošenom materijalu i ostvarenom prometu kuhinje
- izrada dnevnih, tjednih, mjese?nih izvještaja prema uputama direktora PC-a.
- odgovornost za osnovna sredstva i kuhinjski inventar, briga o njihovoj ispravnosti, održavanju i dopunjavanju
- aktivno sudjelovanje u programu Manager-on-Duty (dežurni zamjenik direktora) prema uputama direktora PC-a.
- odgovornost za primjenu mjera sigurnosti prema pravilniku o zaštiti na radu i sudjelovanje u programu zaštite na radu
- odgovornost za primjenu HACCP plana, zdravstvenih i sanitarnih standarda te njihovu primjenu u kuhinji
- odgovornost (disciplinski i materijalno) za artikle kojima je istekao rok trajanja ili nisu zdravstveno ispravni
- implementiranje i pra?enje svih standardna, pravila i postupaka vezanih za hranu i pi?e
- ostali poslovi prema nalogu neposrednog rukovodioca, a u skladu sa svojim stru?nim i drugim sposobnostima.
Potrebno obrazovanje i radno iskustvo:
- SSS kuhar
- minimalno 4 godine radnog iskustva na rukovode?im poslovima u kuhinji
- aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu te poželjno poznavanje još jednog stranog jezika
- napredno poznavanje rada na ra?unalu i korištenje MS Office paketa
- probni rad 3 mjeseca
Što nudimo:
- cjelogodišnji ugovor
- osigurani smještaj i topli obroci
- rad u razvojnom okruženju pod upravljanjem najve?e hotelske ku?e u Hrvatskoj Valamar Hotels & Resorts
- mogu?nost edukacija i usavršavanja prema programu najve?e hotelske ku?e u Hrvatskoj Valamar Hotels & Resorts
Potrebno obrazovanje i radno iskustvo:
- SSS kuhar
- minimalno 4 godine radnog iskustva na rukovodecim poslovima u kuhinji
- aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu te poželjno poznavanje još jednog stranog jezika
- napredno poznavanje rada na ra?unalu i korištenje MS Office paketa
- probni rad 3 mjeseca
Što nudimo:
- cijelogodišnji ugovor
- osigurani smještaj i topli obroci
Poslodavac
HELIOS FAROS, dioni?ko društvo za ugostiteljstvo
[ad_2]
Source link