Site logo

VODITELJ – VODITELJICA KUHINJE – Burza rada, Hrvatski zavod za zapošljavanje

[ad_1]

VODITELJ / VODITELJICA KUHINJE

Radno mjesto


STARI GRAD, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA



2



Na odre?eno; novootvoreni poslovi



Puno radno vrijeme



Sama?ki smještaj



Bez naknade



30.11.2023.



29.12.2023.


Posloprimac


Srednja škola 4 godine



4 godine


opis posla:

Opis poslova:

  • odgovornost za rad kuhinje, organizacija i rukovo?enje radom kuhinje, izrada rasporeda poslova i dužnosti
  • odgovornost za  racionalno trošenje namirnica i održavanje troškova hrane i rada unutar budžetom predvi?enih granica
  • u suradnji s direktorom izrada plana potreba i raspored rada radnika potrebnih za neometano odvijanje rada
  • zaprimanje, kontrola  ispravnosti i briga  o pravilnom skladištenju i ?uvanju namirnica sukladno opisanim standardima
  • kontrola kvalitete i kvantitete primljene robe i mjese?ne inventure kuhinje
  • naru?ivanje namirnica sukladno broju gostiju i meniju
  • planiranje obroka i sastavljanje jelovnika
  • odgovornost za pripremu  jela, kvalitetu i okus
  • nadgledanje svih faza kuhanja, uklju?uju?i metode, porcioniranje, serviranje i ukrašavanje
  • kontrola pravilnog utroška namirnica u skladu s normativima
  • pripremanje dnevnih i  specijalnih jela te osiguravanje atraktivne prezentacije hrane
  • suradnja sa voditeljom hrane i pi?a i odjelom prodaje u organizaciji banketa, zabava i drugih specijalnih doga?anja
  • nadzor, ocjenjivanje, obuka i edukacija radnika u kuhinji
  • mentorstvo i vo?enje treninga u razvojnim programima radnika (pripravnici, stru?na praksa),
  • vo?enje  evidencija o utrošenom materijalu i ostvarenom prometu kuhinje
  • izrada dnevnih, tjednih, mjese?nih izvještaja prema uputama direktora PC-a.
  • odgovornost za osnovna sredstva i kuhinjski inventar, briga o njihovoj ispravnosti, održavanju i dopunjavanju
  • aktivno sudjelovanje u programu Manager-on-Duty (dežurni zamjenik direktora) prema uputama direktora PC-a.
  • odgovornost za primjenu mjera sigurnosti prema pravilniku o zaštiti na radu i sudjelovanje u programu zaštite na radu
  • odgovornost  za primjenu HACCP plana, zdravstvenih i sanitarnih standarda te njihovu primjenu u kuhinji
  • odgovornost (disciplinski i materijalno) za artikle kojima je istekao rok trajanja ili nisu zdravstveno ispravni
  • implementiranje i pra?enje svih standardna, pravila i postupaka vezanih za hranu i pi?e
  • ostali poslovi prema nalogu neposrednog rukovodioca, a u skladu sa svojim stru?nim i drugim sposobnostima.

Potrebno obrazovanje i radno iskustvo:

  • SSS kuhar
  • minimalno 4 godine radnog iskustva na rukovode?im poslovima u kuhinji
  • aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu te poželjno poznavanje još jednog stranog jezika
  • napredno poznavanje rada na ra?unalu i korištenje MS Office paketa
  • probni rad 3 mjeseca

Što nudimo:

  • cjelogodišnji ugovor
  • osigurani smještaj i topli obroci
  • rad u razvojnom okruženju pod upravljanjem najve?e hotelske ku?e u Hrvatskoj Valamar Hotels & Resorts
  • mogu?nost edukacija i usavršavanja prema programu najve?e hotelske ku?e u Hrvatskoj Valamar Hotels & Resorts

Potrebno obrazovanje i radno iskustvo:

  • SSS kuhar
  • minimalno 4 godine radnog iskustva na rukovodecim poslovima u kuhinji
  • aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu te poželjno poznavanje još jednog stranog jezika
  • napredno poznavanje rada na ra?unalu i korištenje MS Office paketa
  • probni rad 3 mjeseca

Što nudimo:

  • cijelogodišnji ugovor
  • osigurani smještaj i topli obroci

Poslodavac


HELIOS FAROS, dioni?ko društvo za ugostiteljstvo



[ad_2]

Source link

Leave a Comment

Cart

Cart