VODITELJ-ICA KUHINJE – Burza rada, Hrvatski zavod za zapošljavanje
[ad_1]
VODITELJ/ICA KUHINJE
Radno mjesto
ŠIBENIK, ŠIBENSKO-KNINSKA ŽUPANIJA
1
Na odre?eno; novootvoreni poslovi
Puno radno vrijeme
Nema smještaja
U cijelosti
10.11.2023.
19.11.2023.
Rad na jednom mjestu
Posloprimac
- Srednja škola 3 godine
- Srednja škola 4 godine
Kategorija B
2 godine
OPIS POSLOVA:
organizira operativni proces rada u kuhinji, rukovodi radom i nadzire rad kuhinjskog osoblja; naru?uje i zaprima namirnice i ostali materijal za potrebe kuhinje; na osnovu dnevnih narudžbi i rezervacija izra?uje plan potreba sirovina i namirnica u poslovnoj aplikaciji na temelju ?ega se izuzima roba sa skladišta i prenosi u kuhinju na daljnju obradu; brine se o pravilnom uskladištenju namirnica, kao i o ispravnosti kuhinjskog inventara i opreme; sudjeluje u pripremi ponuda za domjenke, specijalne goste, razne sve?anosti te gastro manifestacije i priprema jela za iste; predlaže uvo?enje novih jela, pripadaju?ih normativa i receptura te educira kuhinjsko osoblje; vrši kontrolu i odgovoran je za primjenu propisanih normativa i receptura; vrši kontrolu pripremljenih obroka prije izdavanja korisnicima usluga; u suradnji s nadre?enim radnikom sastavlja raspored rada po smjenama; poduzima sve mjere za osiguranje zdravstvene ispravnosti hrane; brine o redovitom obavljanju zdravstvenih pregleda osoba pod zdravstvenim nadzorom; organizira rad i postupa u skladu s tehni?kim uputama i odgovoran je za primjenu propisa o zaštiti na radu i zaštiti od požara; organizira i nadzire provo?enje HACCP sustava i implementiranog Sustava kvalitete prema normi ISO; provodi osnovnu edukaciju novih djelatnika o na?inu rada u kuhinji te implementiranom sustavu kvalitete i HACCP sustava; vodi evidencije o kuhinjskoj opremi i inventaru te je materijalno i financijski odgovoran za stanje istih; brine o kvaliteti pruženih usluga i zadovoljstvu korisnika te prima reklamacije, pohvale i prijedloge istih te slijedom istog poduzima odgovaraju?e radnje; vrši kontrolu i odgovoran je za pravilno održavanje higijene i ?isto?e u kuhinji i prate?im prostorima; po potrebi obavlja poslove kuhara
RADNO ISKUSTVO: 2 godina radnog iskustva na poslovima samostalnog kuhara
NA?IN ZAPOSLENJA: Na odre?eno vrijeme – novootvoreni poslovi
- Mogu?nost na neodre?eno
POSEBNI UVJETI: – prednost rad na istim ili sli?nim poslovima
– prednost majstorski ispit
– rad na ra?unalu (MS Office paket)
– voza?ki ispit – B kategorija
NUDIMO: rad u uspješnom i stabilnom Društvu te dinami?nom kolektivu, definirano radno vrijeme 40 sati tjedno, prijevoz pla?en u cijelosti, uve?ane satnice za prekovremene sate i rad blagdanom, mogu?nost dogovora i zamjena prilikom korištenja godišnjeg odmora, stalni radni odnos – mogu?nost prijave na neodre?eno nakon probnog rada, mogu?nost napredovanja, isplata regresa, boži?nice i dara za djecu, osigurana priznanja za rezultate
- Osigurana radno zaštitna odje?a i obu?a
- Osiguran uhodani tim koji Vas željno iš?ekuje
- Osigurane razne pogodnosti djelatnika društva
Osobe koje ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i ?lanovima njihovih obitelji (Narodne novine broj 121/17, 98/19, 84/21) dužne su uz prijavu na natje?aj dostaviti dokaze navedene u ?lanku 101. Zakona u svrhu ostvarivanje prava prednosti. Popis dokaza nalazi se na stranici Ministarstva hrvatskih branitelja pod sljede?om poveznicom:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapošljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapošljavanju.pdf
Molbe s kratkim životopisom primamo na adresu: ?erinina 23, Zagreb,
e-mail adresu: natjecaj@pleter-usluge.hr ili na broj faksa: 01/2306-997.
Poslodavac
PLETER – USLUGE društvo s ograni?enom odgovornoš?u za usluge
[ad_2]
Source link