Site logo

KUHARICA – Burza rada, Hrvatski zavod za zapošljavanje

[ad_1]

KUHAR/KUHARICA

Radno mjesto


ZABOK, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA



2



Na odre?eno; novootvoreni poslovi



Puno radno vrijeme


  • Rad vikendom i praznikom
  • Smjena – poslijepodne
  • Smjena – prijepodne


Nema smještaja



U cijelosti



16.11.2023.



16.12.2023.


Posloprimac

  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine


1 godinu


S obzirom na posebnost djelatnosti socijalne skrbi na natje?aj se mogu javiti državljani Republike Hrvatske. Ukoliko kandidati tijekom probnog roka zadovolje tražene kriterije mogu?e je zaposlenje na neodre?eno uz dodatne pregovore o uvjetima rada i pla?e. O?ekujemo poznavanje pripremanja i vrste hrane (jelovnika) na na?in na kakav su navikli stanovnici i obitelji sjeverozapadne Hrvatske. Nužno je osigurati uvjete prema HACCP standardima (sanitarna iskaznica, znanje/školovanje o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni – prošireni program)

Rad u nejednakom rasporedu radnog vremena tj. u turnusu 12/24 (svaki drugi dan od 07 do 19 sati), uz dvije stanke svaka do 30 minuta (ne odbijaju se od radnog vremena). Prijava na (ne)odre?eno vrijeme, uz probni rok od 3 mjeseca. Ugovara se osnovna pla?a u bruto1 iznosu plus neobavezan dodatak – kao stimulacija. Doru?ak, topli obrok (ru?ak) i ve?era za zaposlenike osigurani u Domu. Mogu?nost smještaja o vlastitom trošku uz ugovor o najmu, u dvokrevetnom apartmanu sa mini kuhinjom i vlastitom kupaonicom, uklj. zemaljsku i satelitsku TV, brzi Internet (100Mbps).

Posao se sastoji od samostalne pripreme 4 dnevna obroka (doru?ak, ru?ak, užina, ve?era) za 90-oro korisnika. Radno mjesto je institucionalna kuhinja registrirana pri Ministarstvu zdravstva, uskla?ena sa EU na?elima dobre higijenske prakse i primjene HACCP, te se vodi i propisana dokumentacija. Jelovnici su uskla?eni sa prehrambeno-gerontološkim normama za domove za starije osobe i gerontološke centre, a prema priru?niku Ministarstva zdravstva. Navedeno podrazumijeva strogi nadzor nad provo?enjem prehrambenih normativa i primjenu dijetetske prehrane po potrebama korisnika: dijeta bez ograni?enja i laganih dijeta, dijeta za še?ernu bolest (pet ili više obroka), mediteranska dijeta, jelovnik za osobe s disfagijom i kašasta dijeta.


Poslodavac


Dom za starije i nemo?ne osobe Leonardo



[ad_2]

Source link

Leave a Comment

Cart

Cart