Site logo

KONOBAR-ICA I – VODITELJ SMJENE U RESTORANU

By 13/12/2023 ZADARSKA

[ad_1]

KONOBAR/ICA I – VODITELJ SMJENE U RESTORANU

Radno mjesto


PETR?ANE, ZADARSKA ŽUPANIJA



2



Na odre?eno; sezonski



Puno radno vrijeme



Nema smještaja



U cijelosti



12.12.2023.



31.1.2024.


Posloprimac

  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine


1 godinu


Podrška voditelju restorana u planiranju, organizaciji, vo?enju i kontroli svih segmenata poslovanja restorana u svojoj smjeni.

Pružanje informacije gostima o ponudi jela i pi?a, sastavu i na?inu pripremanja jela te prezentacija vina s vinske karte u skladu sa zahtjevima i željama gostiju.

Vo?enje brige o do?eku i smještaju gostiju u restoran. 

Sudjelovanje u izradi rasporeda rada radnika restorana.

Provjera pripremljenosti objekta prije otpo?injanja rada.

Vo?enje brige o urednosti i ?isto?i objekta i pripadaju?eg inventara u svojoj smjeni.

Kontrola i analiza kvalitete usluge u restoranu u svojoj smjeni s ciljem pružanja vrhunskog doživljaja i vrhunske usluge gostima Hotela.

Zaprimanje narudžbi i posluživanje hrane.

Kontrola izdavanja i prodaje jela. 

Kontrola primjene normativa i ostvarenja marže.                                                                                                                                                                                                                                                                

Organizacija rada i nadzor nad radom konobara u svojoj smjeni.

Kontrola ponašanja te urednosti i njegovanog izgleda i urednosti radne odje?e radnika restorana u svojoj smjeni.  

Koordinacija suradnje izme?u radnika restorana i kuhinje.

Provjera pripremljenosti objekta prije otpo?injanja rada.

Odgovornost za uredan i njegovan izgled te urednu radnu odje?u.

Širenje i promocija pozitivne slike o Hotelu.

Predlaganje poboljšanja iz svog djelokruga rada s ciljem pružanja vrhunskog doživljaja i vrhunske usluge gostima Hotela te optimizacije procesa i troškova.

Osiguranje uskla?enosti sa zakonskim propisima i internim procedurama iz svog podru?ja nadležnosti.

Odgovornost za pridržavanja higijensko sanitarnih propisa sukladno HACCP propisima.

Primjena pravila zaštite na radu i zaštite od požara.

Obavljanje i drugih poslova po nalogu neposrednog rukovoditelja.

Minimalno 1 godina radnog iskustva na istim poslovima i u upravljanju ljudima

Minimalno SSS, poželjno ugostiteljski/ hotelijerski smjer

Znanje najmanje dva svjetska jezika u govoru od kojih je jedan obvezno  engleski.

Poznavanje zakona i propisa iz podru?ja nadležnosti.

Odgovaraju?a digitalna pismenost  – minimalno poznavanje i korištenje MS Office paketa.

Razumijevanje kulture usmjerenosti na kupca.

Odli?no poznavanje HACCP propisa.

Financijska pismenost.


Poslodavac


INTERMOD društvo s ograni?enom odgovornoš?u za trgovinu, ugostiteljstvo i turizam


e-mailom: ana.ivandic.koscak@hotel-pinija.hr


[ad_2]

Source link

Leave a Comment

Cart

Cart