KONOBAR-ICA I – VODITELJ SMJENE U RESTORANU
[ad_1]
KONOBAR/ICA I – VODITELJ SMJENE U RESTORANU
Radno mjesto
PETR?ANE, ZADARSKA ŽUPANIJA
2
Na odre?eno; sezonski
Puno radno vrijeme
Nema smještaja
U cijelosti
12.12.2023.
31.1.2024.
Posloprimac
- Srednja škola 3 godine
- Srednja škola 4 godine
1 godinu
Podrška voditelju restorana u planiranju, organizaciji, vo?enju i kontroli svih segmenata poslovanja restorana u svojoj smjeni.
Pružanje informacije gostima o ponudi jela i pi?a, sastavu i na?inu pripremanja jela te prezentacija vina s vinske karte u skladu sa zahtjevima i željama gostiju.
Vo?enje brige o do?eku i smještaju gostiju u restoran.
Sudjelovanje u izradi rasporeda rada radnika restorana.
Provjera pripremljenosti objekta prije otpo?injanja rada.
Vo?enje brige o urednosti i ?isto?i objekta i pripadaju?eg inventara u svojoj smjeni.
Kontrola i analiza kvalitete usluge u restoranu u svojoj smjeni s ciljem pružanja vrhunskog doživljaja i vrhunske usluge gostima Hotela.
Zaprimanje narudžbi i posluživanje hrane.
Kontrola izdavanja i prodaje jela.
Kontrola primjene normativa i ostvarenja marže.
Organizacija rada i nadzor nad radom konobara u svojoj smjeni.
Kontrola ponašanja te urednosti i njegovanog izgleda i urednosti radne odje?e radnika restorana u svojoj smjeni.
Koordinacija suradnje izme?u radnika restorana i kuhinje.
Provjera pripremljenosti objekta prije otpo?injanja rada.
Odgovornost za uredan i njegovan izgled te urednu radnu odje?u.
Širenje i promocija pozitivne slike o Hotelu.
Predlaganje poboljšanja iz svog djelokruga rada s ciljem pružanja vrhunskog doživljaja i vrhunske usluge gostima Hotela te optimizacije procesa i troškova.
Osiguranje uskla?enosti sa zakonskim propisima i internim procedurama iz svog podru?ja nadležnosti.
Odgovornost za pridržavanja higijensko sanitarnih propisa sukladno HACCP propisima.
Primjena pravila zaštite na radu i zaštite od požara.
Obavljanje i drugih poslova po nalogu neposrednog rukovoditelja.
Minimalno 1 godina radnog iskustva na istim poslovima i u upravljanju ljudima
Minimalno SSS, poželjno ugostiteljski/ hotelijerski smjer
Znanje najmanje dva svjetska jezika u govoru od kojih je jedan obvezno engleski.
Poznavanje zakona i propisa iz podru?ja nadležnosti.
Odgovaraju?a digitalna pismenost – minimalno poznavanje i korištenje MS Office paketa.
Razumijevanje kulture usmjerenosti na kupca.
Odli?no poznavanje HACCP propisa.
Financijska pismenost.
Poslodavac
INTERMOD društvo s ograni?enom odgovornoš?u za trgovinu, ugostiteljstvo i turizam
e-mailom: ana.ivandic.koscak@hotel-pinija.hr
[ad_2]
Source link