GLAVNI KUHAR – GLAVNA KUHARICA
[ad_1]
GLAVNI KUHAR / GLAVNA KUHARICA
Radno mjesto
KUTJEVO, POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA
1
Na odre?eno; novootvoreni poslovi
Puno radno vrijeme
Nema smještaja
Djelomi?no
30.10.2023.
15.11.2023.
Posloprimac
- Srednja škola 3 godine
- Srednja škola 4 godine
Kategorija B
3 godine
Restoran „Slavonska ku?a Vinkomir“ smješten je u jedinstvenom ambijentu premium položaja vinograda Vinkomir i predstavljat ?e pravu gastronomsku oazu koja okusom pri?a pri?u o sljubljivanju tradicionalnih slavonskih jela i vrhunskih vina kutjeva?kog podruma kao idealnog predstavnika cijelog vinogorja i slavonskog kraja. Ambijent restorana ure?en je rustikalno u duhu prošlih vremena koji u spoju s modernom arhitekturom i prirodnim bogatstvima kojima je restoran okružen nudi posjetitelju svojevrsnu oazu mira i relaksacije. Svi dragi gosti i posjetitelji vinarije Kutjevo i restorana „Slavonska ku?a Vinkomir“ imat ?e priliku doživjeti pri?u ispri?anu kroz povijest starog podruma iz 1232 g. te uživati u jedinstvenom enogastronomskom iskustvu.
Opis posla:
– razvijanje recepata u skladu s trendovima, prilikama i sezonom
– priprema jela i nadgledanje cjelokupne pripreme / A la carte
– provjera svježine hrane i sastojaka
– odlu?ivanje o na?inima prezentacije jela
– izbor tjednih menija i specijaliteta
– koordinacija kuharskog osoblja u svrhu u?inkovitog i kvalitetnog funkcioniranja kuhinje
– procjena iznosa i troškova za zalihe hrane i namirnica, pregovaranje s dobavlja?ima
– osiguravanje rada kuhinje u skladu s higijenskim i sigurnosnim standardima
Mjesto rada: Kutjevo, Vinkomir, Restoran „Slavonska ku?a Vinkomir“
S ciljem uspješnog nastavka poslovanja i proširenja poslovnih kapaciteta, tražimo profesionalne i odgovorne osobe za rad na novootvorenoj poziciji glavni kuhar. Prijavi se!
Uvjeti:
– SSS, ugostiteljsko-kuharskog usmjerenja
– minimalno 3 godine radnog iskustva na poslovima u struci
– odgovornost i urednost
– gostoljubivost, samostalnost
– izražene komunikacijske i organizacijske sposobnosti
– spremnost na suradnju i timski rad
– fleksibilnost
– volja za u?enjem i napredovanjem
– aktivno znanje engleskog jezika
– voza?ka dozvola B kategorije
Prednost pri zapošljavanju: poznavanje nacionalne i tradicionalne kuhinje, radno iskustvo u pripremi tradicionalnih jela slavonskog kraja
Što nudimo?
– rad u uspješnoj i stabilnoj grupaciji
– konkretnu osnovnu pla?u, ovisno o iskustvu i znanju
– redovita i stimulativna primanja uz mogu?nost ostvarenja dodatnih bonusa
– transparentne i pravedne uvjete
– topli obrok po cijeni za zaposlenike, popusti za zaposlenike
– boži?nica, uskrsnica, regres, darovi za djecu
– vrlo ugodnu radnu atmosferu u stabilnom timu spremnom pomo?i
– motiviraju?u radnu okolinu
– mogu?nost profesionalnog napredovanja i razvoja
– usavršavanja i edukacije
– dodatak za trošak prijevoza
Vrsta zaposlenja: na odre?eno vrijeme, stalni radni odnos
Povratnu informaciju o selekcijskom procesu dobit ?e samo oni kandidati koji budu pozvani na selekcijski razgovor.
Prijave putem:
e-mail: posao@kutjevo.com
poštom: Kutjevo d.d., Kralja Tomislava 1, 34340 Kutjevo
Kontakt osoba: Danijela Franjeti? Medilovi?, telefon: 034/255-002
Poslodavac
KUTJEVO D.D. ZA PROIZVODNJU I PROMET POLJOPRIVREDNIH I PREHRAMBENIH PROIZVODA
- pisana zamolba: Kutjevo d.d., Kralja Tomislava 1, 34340 Kutjevo
- e-mailom: posao@kutjevo.com
[ad_2]
Source link